DRIE REDENEN WAAROM EEN TRAPRENOVATIE NIET DUUR HOEFT TE ZIJN!

Een trap is een opvallend onderdeel van je huis. Iedereen die binnenkomt ziet vaak als eerste je trap. Dan moet je er ook voor zorgen dat dit een mooi plaatje is en bij je interieur past. 

Een nieuwe trap kan een flink oplopen in de kosten maar heb jij wel een nieuwe trap nodig, of is een traprenovatie al genoeg voor een prachtige trap in de stijl van jouw huis? Traprenovaties zijn in tegenstelling van een gehele nieuwe trap zeer goedkoop! Wij zetten de redenen even voor je op een rijtje…

Geen hak- en breekwerk

Door een traprenovatie heb je geen hak of breekwerk van je oude trap. Wanneer je een trap renoveert zorg je dat de oorspronkelijke structuur van de trap behouden blijft. Bij traprenovatie komen nieuwe treden op de bestaande trap of worden er treden overheen aangebracht. Dit scheelt een hoop overlast en afval.

Materiaal

De prijs hangt natuurlijk af van het materiaal. Eikenhout kost wat meer dan als je voor PVC / Vinyl kiest. Ook zijn er opties mogelijk met een laminaat traprenovatie. Deze is dan weer erg duurzaam. Je hebt de prijs dus zelf een beetje in de hand.

Vergelijken

De meeste ellende bij een traprenovatie kan je voorkomen door jezelf vooraf goed te laten informeren. Het vergelijken van offertes kan jou een voordeel oplopend tot wel 30 procent opleveren. Vul het onderstaande formulier in en je ontvangt dan vrijblijvend meerdere offertes die je met elkaar kan vergelijken.

Wilt u ook weten wat voor u de mogelijkheden zijn?

Alles begint met kennis, laat u gratis adviseren door specialisten bij u uit de buurt!
Vul uw gegevens in en ontvang direct meerdere offertes om te vergelijken.

Met de volgende informatie kunnen wij u zo goed mogelijk adviseren:

© Copyright 2023. All Rights Reserved