DIRECT BESPAREN DOOR MINDER TE STOKEN? IS UW SPOUWMUUR GEÏSOLEERD?

VEEL MENSEN WETEN EIGENLIJK NIET OF DIT ZO IS!

Maar gelukkig bestaat er een heel handig trucje om daar snel achter te komen. Met een boormachine maak je een gaatje op een plek waar twee voeken elkaar kruisen. Trek je de boor terug en hangt er isolatiemateriaal op de boor? Dan is de spouwmuur al opgevuld.

Is dit niet het geval? Dan is het investeren in spouwmuurisolatie, zeker met de huidige energieprijzen, zeker de moeite waard!

1

Besparen op uw energierekening

Het grootste voordeel van spouwmuurisolatie is de besparing in stookkosten. In een tussenwoning bespaart u met spouwmuurisolatie gemiddeld tot € 260 per jaar op uw energierekening. Woont u in een vrijstaand huis, dan bespaart u zelfs tot € 1.000 per jaar. U houdt veel geld over om ergens anders aan te besteden. Het isoleren van de spouwmuur is dus een goede investering.

2

Warmer in huis

Geld besparen is niet het enige voordeel van spouwmuurisolatie. Ook uw wooncomfort gaat omhoog. Om u het beste wooncomfort te bieden, werken we alleen met KOMO-gecertificeerde materialen. Ons isolatiemateriaal heeft een isolatiewaarde (of lambda-waarde) van 0,043. Dat is heel laag, en dus goed. Want hoe lager de waarden, hoe beter de thermische isolatie. Dat zorgt voor minimaal warmteverlies, waardoor u minder hoeft te stoken en toch een heerlijk warme woning heeft. Dit geldt ook andersom, wanneer het buiten 35 graden is blijft het binnen aangenaam koel door isolatie.

3

Geen vocht en schimmel tussen en op de muren

Maakt u zich zorgen over vochtproblemen? Dat is niet nodig. Het materiaal dat wij gebruiken is vochtwerend. Dankzij de siliconen bovenlaag ontstaat er geen vochtdoorslag van de buitenmuur naar de binnenmuur. De muren blijven gewoon ademen.

4

Spouwmuurisolatie is voor altijd

De levensduur van spouwmuurisolatie is erg lang. Zo lang, dat muurisolatie even lang meegaat als uw woning zelf. Eén keer goed isoleren, en u bent er voor altijd vanaf.

Wilt u ook weten wat voor u de mogelijkheden zijn?

Alles begint met kennis, laat u gratis adviseren door specialisten bij u uit de buurt!
Vul uw gegevens in en ontvang direct meerdere offertes om te vergelijken.

Meerdere offertes van gespecialiseerde bedrijven

Advies op maat

Doordat onze specialisten bekend zijn met alle vormen van isolatie heeft u gegarandeerd de beste oplossing voor uw situatie.

Subsidie

De subsidies kunnen zullen doorgaans verschillen per provincie en gemeente. Een adviseur is goed op de hoogte van welke subsidies er in jouw regio van toepassing zijn en kan je daarnaast helpen bij het aanvragen van de betreffende subsidies.

Vergelijken

Door verschillende offertes met elkaar vergelijken, weet je zeker dat je uiteindelijk de keuze kunt maken die voor jou het beste resultaat oplevert.

© Copyright 2023. All Rights Reserved