DIRECT BESPAREN DOOR MINDER TE STOKEN? KIJK WAT JIJ NOG KUNT ISOLEREN!

EEN AANTAL VRAGEN OM U ZO GOED MOGELIJK TE HELPEN

Step 1 of 2

Waarom isoleren? Waarom zou je dat niet doen?

Het is belangrijk om je woning zo goed mogelijk te isoleren. Hieronder tref je 7 redenen waarom dit zeker de moeite waard is!
Bovendien heb je de investering er met de subsidie en de besparing in de energie heel snel uit!

1

Verhoogd comfort

Indien je woning volledig is geïsoleerd, dan stijgt het wooncomfort van de bewoners van het huis. Koude voeten behoren tot het verleden, omdat de warmte minder snel via het dak, de ramen of de deur naar buiten gaat. Zo blijft de temperatuur binnen warm en constant, wat het prettiger maakt om binnen huis te blijven. Ook worden buitengeluiden sneller geabsorbeerd door je dak of gevel te isoleren waardoor je minder last hebt van lawaai. Zo blijft het lekker stil in je woning. Ook zo verhoogt het wooncomfort dus weer.

2

Besparing op de energiekosten

Door je woning te isoleren bespaar je aanzienlijk op de maandelijkse energierekening omdat je veel minder hoeft te stoken. Gemiddeld levert een goed geïsoleerde woning een jaarlijkse besparing van minstens €500 op.

3

De waarde van je woning stijgt

Als je je woning laat isoleren, zal je energielabel omhooggaan wat ook de waarde van je woning doet stijgen. Over het algemeen verhoogt een goede isolatie de waarde van je woning met gemiddeld 2%. Is je woning dus €250.000 waard? Dan kan de waarde van je woning door het isoleren een stijging zien van €6.000.

4

Het hoge rendement

Isoleren levert een hoog rendement op. Dit rendement is te vergelijken met de rente die je bij een bank krijgt op je spaarrekening en is vergelijkbaar met 12%. Dit geldt alleen voor bepaalde isolatiesoorten..

5

Een gezonder binnenklimaat

Een betere isolatie waarborgt de gezondheid van de bewoners van het huis. Een normale woning in Nederland kan snel last krijgen van vocht, tocht, schimmel en huisstofmijten. Een goede isolatie vermijdt dergelijke zaken wat zorgt voor een gezonder leefklimaat in je woning.

6

Milieuvriendelijk

Middels een optimale isolatie hoef je veel minder te stoken. Behalve dat je energiekosten hierdoor omlaaggaan, ben je ook milieuvriendelijk bezig aangezien je veel minder CO2 de lucht instoot. Door je woning te verduurzamen ben je tevens alvast voorbereid op de energietransitie in Nederland, waarbij we per 2030 bijna volledig op duurzame energie dienen te draaien.

7

Verbeterde brandveiligheid

Bepaalde materialen voor de isolatie hebben een brandwerende functie waardoor je woning ook beter is beveiligd tegen brand.

Door je huis op optimale wijze te isoleren daalt het energieverbruik van je woning aanzienlijk omdat je veel minder hoeft te stoken, maar je zult ook een groot verschil merken op je maandelijkse energiefactuur, je bent milieuvriendelijk bezig, je profiteert van het rendement en de waarde van je woning gaat omhoog. Wil je graag het wooncomfort van je huishouden verhogen? Dan is isolatie een uitstekend idee.

Meerdere offertes van gespecialiseerde bedrijven

Advies op maat

Doordat onze specialisten bekend zijn met alle vormen van isolatie heeft u gegarandeerd de beste oplossing voor uw situatie.

Subsidie

De subsidies kunnen zullen doorgaans verschillen per provincie en gemeente. Een adviseur is goed op de hoogte van welke subsidies er in jouw regio van toepassing zijn en kan je daarnaast helpen bij het aanvragen van de betreffende subsidies.

Vergelijken

Door verschillende offertes met elkaar vergelijken, weet je zeker dat je uiteindelijk de keuze kunt maken die voor jou het beste resultaat oplevert.

© Copyright 2023. All Rights Reserved

Privacy policy  – Contact