DIRECT BESPAREN DOOR MINDER TE STOKEN? TOT WEL € 4.000,- SUBSIDIE!

Bespaar meer dan € 600,- op uw energiekosten!

DUBBELOP BESPAREN MET DAKISOLATIE!

Met de subsidie en de besparing in de energie heb je de investering in dakisolatie er dus zo uit!

Dakisolatie verhoogt uw warmtecomfort. Want een geïsoleerd dak houdt de warmte binnen in de winter. Zo maakt u van uw woning een gezelligere plek om in te wonen. Dakisolatie houdt niet alleen de warmte binnen in de winter, maar houdt ook de hitte buiten in de zomer.

1

Besparen op uw energierekening

De meeste warmte in huis gaat verloren via het dak. Door het dak te isoleren beperk je dit warmteverlies en kun je gemiddeld 30% op de energiekosten besparen. Dit komt jaarlijks al snel neer op een energiebesparing van honderden euro's. Dakisolatie loont dus de moeite en het is een investering die je op relatief korte termijn vanzelf weer terugverdient.

2

Warmer in huis

Nadat je het dak hebt laten isoleren, zul je al snel merken dat het binnenklimaat in huis verbetert. Vooral in de ruimte onder het dak ( zolderruimte ) is dit goed te merken omdat het hier in de winter veel langer warm zal blijven. Door het verbeterde klimaat, kun je de zolderruimte na isolatie eventueel ook gaan benutten als extra slaapkamer of hobbyruimte. Extra ruimte dus. Een ander voordeel van isolatie is dat de warmte in de zomer beter buiten gehouden wordt waardoor de zolder minder snel oververhit zal raken. Ook in de woning zelf zal het thermisch comfort na dakisolatie toenemen. De temperatuur blijft meer constant en je zult minder snel last hebben van koude luchtstromingen.

3

De waarde van je woning gaat omhoog

Een andere reden waarom dakisolatie de moeite waard is, is dat de waarde van de woning na isolatie significant toeneemt. Aangezien er minder warmte via het dak verloren gaat, neemt de energieprestatie toe en dat betekent een betere energiescore op het energieprestatiecertificaat. Door de betere energiescore kun je de woning voor een hogere prijs verkopen. De extra ruimte die vrij komt op zolder kan ook beter benut worden waardoor de woning aantrekkelijker wordt voor potentiële kopers.

4

Door het dak te isoleren draag je bij aan een schoner milieu

Na isolatie van het dak ga je fors minder energie verbruiken. Dat is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Consumenten kiezen de laatste decennia massaal voor betere isolatie en al die miljoenen huishoudens tezamen zorgen ervoor dat de uitstoot van schadelijke broeikasgassen, zoals Co2 drastisch verminderd is. Kiezen voor dakisolatie heeft dus een gunstig effect op het milieu, meer misschien dan je denkt.

Wilt u ook weten wat voor u de mogelijkheden zijn?

Alles begint met kennis, laat u gratis adviseren door specialisten bij u uit de buurt!
Vul uw gegevens in en ontvang direct meerdere offertes om te vergelijken.

Meerdere offertes van gespecialiseerde bedrijven

Advies op maat

Doordat onze specialisten bekend zijn met alle vormen van isolatie heeft u gegarandeerd de beste oplossing voor uw situatie.

Subsidie

De subsidies kunnen zullen doorgaans verschillen per provincie en gemeente. Een adviseur is goed op de hoogte van welke subsidies er in jouw regio van toepassing zijn en kan je daarnaast helpen bij het aanvragen van de betreffende subsidies.

Vergelijken

Door verschillende offertes met elkaar vergelijken, weet je zeker dat je uiteindelijk de keuze kunt maken die voor jou het beste resultaat oplevert.

© Copyright 2023. All Rights Reserved