Bespaar tot wel € 2000 per jaar door te isoleren!

Vul onderstaande gegevens in en start de berekening voor het isoleren van uw woning.

Door uw huis op optimale wijze te isoleren daalt het energieverbruik van uw woning aanzienlijk omdat u veel minder hoeft te stoken, maar u zult ook een groot verschil merken op uw maandelijkse energiefactuur, u bent milieuvriendelijk bezig, u profiteert van het rendement en de waarde van uw woning gaat omhoog

 

Wilt u graag het wooncomfort van uw huishouden verhogen? Dan is isolatie een uitstekend idee. Het isoleren van uw woning is een investering die de moeite waard is. Geen enkele investering heeft zo'n groot terugverdieneffect als isolatie. Ook kan u de kosten beperken door gebruik te maken van isolatiepremies.

Step 1 of 2

Waarom isoleren? Waarom zou u dat niet doen?

Het is belangrijk om uw woning zo goed mogelijk te isoleren. Hieronder treft u 7 redenen waarom dit zeker de moeite waard is!
Bovendien heeft u de investering er met de subsidie en de besparing in de energie heel snel uit!

1

Verhoogd comfort

Indien uw woning volledig is geïsoleerd, dan stijgt het wooncomfort van de bewoners van het huis. Koude voeten behoren tot het verleden, omdat de warmte minder snel via het dak, de ramen of de deur naar buiten gaat. Zo blijft de temperatuur binnen warm en constant, wat het prettiger maakt om binnen huis te blijven. Ook worden buitengeluiden sneller geabsorbeerd door uw dak of gevel te isoleren waardoor u minder last heeft van lawaai. Zo blijft het lekker stil in uw woning. Ook zo verhoogt het wooncomfort dus weer.

2

Besparing op de energiekosten

Door uw woning te isoleren bespaart u aanzienlijk op de maandelijkse energierekening omdat u veel minder hoeft te stoken. Gemiddeld levert een goed geïsoleerde woning een jaarlijkse besparing van minstens €500 op.

3

De waarde van uw woning stijgt

Als u uw woning laat isoleren, zal uw energielabel omhooggaan wat ook de waarde van uw woning doet stijgen. Over het algemeen verhoogt een goede isolatie de waarde van uw woning met gemiddeld 2%. Is uw woning dus €250.000 waard? Dan kan de waarde van uw woning door het isoleren een stijging zien van €6.000.

4

Het hoge rendement

Isoleren levert een hoog rendement op. Dit rendement is te vergelijken met de rente die u bij een bank krijgt op uw spaarrekening en is vergelijkbaar met 12%. Dit geldt alleen voor bepaalde isolatiesoorten..

5

Een gezonder binnenklimaat

Een betere isolatie waarborgt de gezondheid van de bewoners van het huis. Een normale woning in België kan snel last krijgen van vocht, tocht, schimmel en huisstofmijten. Een goede isolatie vermijdt dergelijke zaken wat zorgt voor een gezonder leefklimaat in uw woning.

6

Milieuvriendelijk

Middels een optimale isolatie hoeft u veel minder te stoken. Behalve dat u energiekosten hierdoor omlaaggaan, bent u ook milieuvriendelijk bezig aangezien u veel minder CO2 de lucht instoot. Door uw woning te verduurzamen bent u tevens alvast voorbereid op de energietransitie in België.

7

Verbeterde brandveiligheid

Bepaalde materialen voor de isolatie hebben een brandwerende functie waardoor uw woning ook beter is beveiligd tegen brand.

Privacy policy / Contact