Waardeer uw huis op en creëer meer ruimte

Dakkapel plaatsen in 1 dag?

Direct besparen op de kosten van een slimme laadpaal. Of je nou de kosten van een laadpaal voor thuis wil weten of voor je bedrijf: je wilt goed geholpen worden. En je wilt zo min mogelijk betalen. Je wilt advies krijgen van een specialist die met je meedenkt naar de beste oplossing. Wij helpen je hier graag mee. 

 

Aan de hand van jouw wensen kunnen onze partners je een vrijblijvende offerte sturen. Hierin staan de kosten van een dakkapel precies gespecificeerd. Wat kost een dakkapel? De kosten voor een dakkapel kunnen verschillen per aanbieder. Daarom krijg je verschillende aanbiedingen waarbij je zelf kunt kiezen wat het beste bij je past.

Installatie in 5 stappen

Offerte aanvragen

Nadat u, via het formulier uw gegevens doorgegeven heeft, ontvangen wij een melding. Er wordt contact opgenomen door één van onze dakkapel professionals om een afspraak te maken om uw bouwplannen door te nemen.

Opname

De specialist komt bij u thuis om uw wensen door te nemen, u te adviseren en de dakkapel in te meten. Op basis van deze gegevens volgt er een definitieve offerte.

Fabricage

Op basis van de offerte wordt de dakkapel gebouwd in de werkplaats. Traditionele dakkapellen worden op locatie gemaakt. Dit kan voorkomen als er geen mogelijkheid is om met een hijskraan op locatie te verschijnen, ook kan het dak zelf aanleiding vormen om te kiezen voor een traditionele constructie. 

Datum plannen

Er wordt met u een datum gepland bij goede weersvoorspellingen. Mocht het onverhoopt slecht weer worden dan plannen we een nieuwe datum.

Plaatsing

Er wordt een uitsparing in uw dak gezaagd en er verschijnt een hijskraan op uw locatie om de prefab dakkapel van de trailer op het dak te hijsen. Deze wordt vervolgens op dezelfde dag waterdicht afgemonteerd.

Vul uw gegevens in en ontvang vrijblijvende offertes

Step 1 of 2
Beschrijf in het kort je project en ontvang specifiekere offertes. Minimaal tien tekens.