Waardeer uw huis op en creëer meer ruimte

Dakkapel plaatsen in 1 dag?

Direct meer ruimte in je huis. Of je motivatie uit meer ruimte of uit waardeverhoging van je huis ontstaan is: je wilt goed geholpen worden en je wilt zo min mogelijk betalen. Je wilt advies krijgen van een specialist die met je meedenkt naar de beste oplossing. Wij helpen je hier graag mee. 

 

Aan de hand van jouw wensen kunnen onze partners je een vrijblijvende offerte sturen. Hierin staan de kosten van een dakkapel precies gespecificeerd. Wat kost een dakkapel? De kosten voor een dakkapel kunnen verschillen per aanbieder, daarom krijg je verschillende aanbiedingen waarbij je zelf kunt kiezen wat het beste bij je past.

Vul uw gegevens in en start de berekening

Beschrijf in het kort je project en ontvang specifiekere offertes. Minimaal tien tekens.

Installatie in 5 stappen

Offerte aanvragen

Nadat u, via het formulier uw gegevens doorgegeven heeft, ontvangen wij een melding. Er wordt contact opgenomen door één van onze dakkapel professionals om uw bouwplannen door te nemen.

Offertes

Op basis van uw wensen ontvangt u meerdere offertes. Na uw keuze kunt u rechtstreeks de specialist van uw voorkeur benaderen. Deze zal een afspraak maken om de dakkapel in te meten en voorbereidingen door te spreken.

Fabricage

Op basis van de offerte wordt de dakkapel gebouwd in de werkplaats. Traditionele dakkapellen worden op locatie gemaakt. Dit kan voorkomen als er geen mogelijkheid is om met een hijskraan op locatie te verschijnen, ook kan het dak zelf aanleiding vormen om te kiezen voor een traditionele constructie. 

Datum plannen

Er wordt met u een datum gepland bij goede weersvoorspellingen. Mocht het onverhoopt slecht weer worden dan plannen we een nieuwe datum.

Plaatsing

Er wordt een uitsparing in uw dak gezaagd en er verschijnt een hijskraan op uw locatie om de prefab dakkapel van de trailer op het dak te hijsen. Deze wordt vervolgens op dezelfde dag waterdicht afgemonteerd.