DIRECT VEEL GELD BESPAREN DOOR ZONNEPANELEN

Bespaar direct op je energierekening!

Met zonnepanelen wek je stroom op via je eigen dak. Zo bespaar je flink op je energierekening. Elke maand opnieuw! Een investering die niet alleen zichzelf terugverdient maar ook je huis meer waard maakt! Ook maken regelingen zoals de salderingsregeling of een gemeentelijke subsidie het kopen van zonnepanelen extra aantrekkelijk.
Krijgt je dak voldoende zon, hoeveel panelen heb je nodig om aan je volledige energiebehoefte te voldoen en is je meter al klaar voor het terugleveren? Allemaal vragen waarmee we je uitstekend kunnen helpen!

Vul je gegevens in, krijg gratis advies op maat en vergelijk vrijblijvende offertes voor de beste deal! Eenvoudiger wordt het niet!

Vul je gegevens in en wij doen de rest!

Meest gestelde vragen

Op bijna alle daken kunnen zonnepanelen geïnstalleerd worden. De precieze opbrengst hangt af van de ligging van het dak en de hellingshoek. Met onze eenvoudige online dakcheck zie je direct of je dak in aanmerking komt.

Wat je gaat besparen hangt af van je verbruik, de mogelijkheden van je dak en het aantal panelen dat je afneemt. Vul je gegevens in en we laten je weten wat je kunt besparen.

Nee, vanaf 1 januari 2023 is de btw op zonnepanelen 0%. Dit nultarief geldt alleen als de zonnepanelen worden geplaatst op woningen of bijgebouwen van een woning.

Zelfgeproduceerde elektriciteit mag u aan het elektriciteitsnet leveren. En wegstrepen tegen uw verbruik op een ander moment. Dit heet salderen. De salderingsregeling geldt tot 1 januari 2025. Vanaf 2025 wordt de salderingsregeling langzaam afgebouwd tot 2031. Let op: dit is een voorstel, dus het kan nog veranderen. Het wetsvoorstel is ingediend bij de Eerste Kamer ter bespreking.

Privacy Statement Contact