DIRECT VEEL GELD BESPAREN DOOR ZONNEPANELEN

Bespaar direct op je energierekening!

Je buik vol van stijgende energieprijzen? Investeer dan in zonnepanelen en bespaar met 100% duurzame energie direct op je energierekening.
Een investering die niet alleen zichzelf terugverdient maar ook je huis meer waard maakt!

Verdien gemiddeld €1500 per jaar!

Kosten besparen op de energierekening doormiddel van zonne energie. Dat is nog steeds de nummer 1 reden om te kiezen voor het kopen van zonnepanelen. Eerlijkheid duurt het langst en echte duurzaamheid zit in een eerlijk advies omtrent zonnepanelen kopen.
Daarom rekenen wij het graag vandaag nog voor je uit. En komen we met een haalbaar dakplan voor het kopen van zonnepanelen, duidelijke uitleg over producten en helderheid over garanties keurmerken.
Wist je dat je zonnepanelen aanschaffen tegenwoordig kan zonder eigen geld? Of met subsidie zonnepanelen? Vandaag een dakscan zonnepanelen betekend morgen een vrijblijvend dakplan in je mail. Let’s go!

Meest gestelde vragen

Op bijna alle daken kunnen zonnepanelen geïnstalleerd worden. De precieze opbrengst hangt af van de ligging van het dak en de hellingshoek. Met onze eenvoudige online dakcheck zie je direct of je dak in aanmerking komt.

Wat je gaat besparen hangt af van je verbruik, de mogelijkheden van je dak en het aantal panelen dat je afneemt. Vul je gegevens in en we laten je weten wat je kunt besparen.

Nee, vanaf 1 januari 2023 is de btw op zonnepanelen 0%. Dit nultarief geldt alleen als de zonnepanelen worden geplaatst op woningen of bijgebouwen van een woning.

Zelfgeproduceerde elektriciteit mag u aan het elektriciteitsnet leveren. En wegstrepen tegen uw verbruik op een ander moment. Dit heet salderen. De salderingsregeling geldt tot 1 januari 2025. Vanaf 2025 wordt de salderingsregeling langzaam afgebouwd tot 2031. Let op: dit is een voorstel, dus het kan nog veranderen. Het wetsvoorstel is ingediend bij de Eerste Kamer ter bespreking.

Privacy StatementContact