Een warme en energiezuinige vloer.

Bespaar enorm op uw energierekening 

met een heerlijke warme vloer.

Als u echt wilt besparen op uw energierekening de komende winter is uw vloer(en) laten isoleren de beste optie. Nu heeft u nog de kans om dit te laten doen, voordat de winter komt. Dat is sneller dan u denkt. Laat u zichzelf snel informeren hoe u nog voor de winter uw vloer(en) winterklaar kan hebben. Dat gaat u enorm veel geld besparen.

Waarom vloerisolatie werkt.

Een vloer isoleren betekent het toevoegen van een isolatiemateriaal onder de vloer, waardoor de warmte die door de vloer in de grond ontsnapt, wordt verminderd. Via deze route gaat ongeveer 15% van de warmte van een woning verloren.

Isolatie werkt ook om te voorkomen dat tocht door de vloerplanken naar boven komt. Daarnaast moet u ook overwegen om de openingen tussen de plinten en de vloer te isoleren, wat ook helpt bij het verminderen van tocht.

Subsidie van de overheid

De overheid heeft subsidies beschikbaar gesteld, zo ook voor vloerisolatie. Dit maakt het uiteraard nog aantrekkelijker om uw huis beter te isoleren. Deze subsidie is afhankelijk van de te isoleren vierkante meters. Wilt u weten of u ook in aanmerking kan komen voor deze subsidie, vul dan uw gegevens hieronder in en samen met u gaan we kijken wat de mogelijkheden voor u zijn.

Wat kunt u verwachten?

Zoveel voordelen:

Hoge jaarlijkse besparing

5/5

Het zorgt voor een directe daling in het gasverbruik. Momenteel zeer belangrijk om de kosten van uw energierekening te drukken.

Wooncomfort

5/5

Het is in uw woning een stuk aangenamer in de winter wanneer uw vloer(en) goed zijn geïsoleerd. Het zal niet meer zo snel koud worden in huis.

Stijging woningwaarde

5/5

Het energielabel van uw huis wordt groener. Dit zorgt ervoor dat uw huis een stuk meer waard wordt.