Is uw huis goed beveiligd?
Doe de veiligheidscheck!

Geheel gratis en vrijblijvend een persoonlijk advies om uw woning optimaal te beveiligen.

We hebben nu al

0
Checks uitgevoerd
1
MAIN HEADING
Subheading
Uw winkelmand is momenteel leeg.
Subtotaal 0.00
Totaal 0.00

DOE DE VEILIGHEIDSCHECK

Deze week een gratis videodeurbel!

Payment Information

All transactions are secure and encrypted. Credit card information is never stored on our servers.

Een beveiligingspakket om je hele huis te beveiligen.

Inbraak preventie is tegenwoordig heel erg belangrijk. Het hebben van een alarmsysteem in je huis draagt hier aanzienlijk aan bij. Inbrekers vermijden huizen met deze systemen en geven u dus een heel erg veilig gevoel in huis.

24/7 te bereiken alarmcentrale.

Naast zeer goede camera's die alles in en om je huis vastleggen, heb je ook een noodknop waarmee je direct hulp krijgt van de alarmcentrale die 24/7 voor je klaar staat.

Wat zegt men over ons?

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen? Hieronder vind je de meest gestelde vragen:

Er zijn verschillende soorten alarmen, afhankelijk van hun doel, hun verbindingssysteem, enz. Er zijn echter twee basisklassen te onderscheiden:

– Apparaten die werken in lokale modus. Het alarm detecteert een vreemde aanwezigheid en activeert een sirene die alleen de mensen in de buurt waarschuwt.:

– Geavanceerde beveiligingssystemen zoals het Verisure-alarm, dat de nieuwste technologische ontwikkelingen op het gebied van beveiliging incorporeert en een menselijk team van duizenden professionals. In geval van een alarmmelding, verifiëren onze professionals deze en waarschuwen ze, indien nodig, de politie.

De kosten van het alarm worden bepaald op basis van uw specifieke behoeften. Voordat u het alarm contracteert, gaan onze experts naar uw bedrijf of huis om een gratis, vrijblijvend beveiligingsonderzoek uit te voeren. Zij bepalen de beste oplossing om uw veiligheid te garanderen en geven u een gepersonaliseerde prijs die afhankelijk is van de elementen die nodig zijn om u te beschermen.

Nee. Het alarm beschikt over een dubbel draadloos transmissiepad: het bevat een 3G-transmissiemodule en een SIM-geheugenkaart (zodat het werkt als een mobiele telefoon) en bovendien verzendt het ook signalen via radiofrequentie.

Bij het kiezen van de beste beveiliging voor een bedrijf of huis zijn goedkope alarmen een verkeerde beslissing. Maak de juiste beslissing met Volledig Groen en haar partners.

Wij hebben beveiligingsspecialisten die naar uw huis of bedrijf komen. Zij zullen een gratis veiligheidsstudie voorbereiden om uw specifieke behoeften en de meest kwetsbare punten van de te beschermen ruimte te identificeren. Ons team laat het alarm geïnstalleerd en operationeel achter en en leert u hoe u er het meeste uit kunt halen om uw veiligheid te garanderen.