GEBRUIK JE OVERWAARDE!

Verbouwen, verduurzamen, inkomen verhogen, een wereldreis of ...
Waar zou jij je overwaarde voor willen gebruiken?

Bijna iedereen met een eigen woning heeft minder hypotheekschuld dan de actuele woningwaarde en dus overwaarde, gemiddeld in Nederland zelfs wel 175.000 euro! Nu de piek in de huizenmarkt over zijn hoogste punt lijkt is dit dan ook hét moment om slim gebruik te maken van je overwaarde. Heb je verbouw- en/of verduurzaam-plannen, dure leningen die je beter af kunt lossen of bijvoorbeeld de lang gekoesterde wens om je kind te helpen bij bijvoorbeeld een eerste huis?


Veel mensen weten dat dit mogelijk is en hebben het al wel eens overwogen maar hoe dat precies in zijn werk gaat weten mensen vaak niet waardoor ze het toch maar achterwege laten. Laat je daarom zonder al te veel poespas informeren over je mogelijkheden en kom er eenvoudig achter wat jouw opties zijn.

Verwachting rente komende periode
De hypotheekrente mag dan de afgelopen maanden gestegen zijn, historisch gezien is het natuurlijk nog altijd erg laag.


De rente percentages schommelde het afgelopen jaar flink. Zo steeg de 10-jaars rente op Nederlandse staatsleningen van 0% begin 2022 naar tegen de 3,0% begin maart van dit jaar. Dit verklaart ook de sterke stijging van de hypotheekrente in diezelfde periode. Wij verwachten dat deze stijging in de tweede helft van 2023 doorzet.

Verduurzamen

Extra rentekorting bij verduurzamen Waarde stijging woning van gem. 7,9% Investering voor jouw doelen en wensen Minder belasting in de nabije toekomst Voldoe alvast aan de komende wettelijke verplichtingen Directe verlaging lasten door flinke besparingen.

Investeren

Een woning voor je familie in jouw favoriete vakantieland? of een (beter) rendement opbouwen met vastgoed aankopen? Ook daar hebben wij heldere en mooie oplossingen voor.

Verhuizen

Wie al een hypotheek heeft kan de vastgelegde rente meeverhuizen. Het is natuurlijk vooral interessant om je hypotheekrente mee te nemen als deze lager is dan bij een nieuwe hypotheek. En door de gestegen hypotheekrente is dat bij steeds meer huizenkopers het geval.

Overwaarde

Veel huizenbezitters denken aan overwaarde opnemen. Om het te verduurzamen van de woning, pensioen of inkomen te verhogen hun huidige maandlasten te verlagen of ermee te gaan investeren in bv vastgoed. Hier zijn nog altijd veel mogelijkheden, vaak zonder dat het je extra maandlasten oplevert.

Perspectief

Daarnaast is het goed om de hogere rentestand in perspectief te zien. De hypotheekrente is dan wel gestegen, maar historisch gezien nog altijd laag. In feite gaan we toe naar normalisatie.

Maak kennis met de professionals en check jouw mogelijkheden.

1
STAP 1
Uw situatie
2
STAP 2
Aanvullende informatie
1
Plaatshouder
Hypotheek aanvraag 2 × 1
-
+
22.50
Subtotaal 22.50
Totaal 22.50

Uw gegevens

  • Pay with cash upon delivery.

Deze aanbieders doen mee:

Privacybeleid       AFM: 12047702      Contact