Sluit uw bestaande Lening(en) over en bespaar!

Profiteer direct van de laagste rente vanaf 3,5%

Bereken hoeveel u kunt besparen op uw huidige leningen.

U zult zien hoeveel u kunt besparen zodra u uw leningen oversluit naar een nieuwe lening. Dit is ook nog eens beter voor uw financiële overzicht. Door de lagere rente die u moet betalen zult u per maand veel meer overhouden. Dit kunt u dan weer voor andere zaken gebruiken of bekijk of u uw leningen zo sneller kunt aflossen. Alleen maar voordelen dus.

Betere leenvoorwaarden

Bij het oversluiten van uw huidige leningen staat het verlagen van de rente centraal. Samen met u kijken we naar de huidige looptijden en kosten van uw huidige leningen. Wij zijn hier al jaren gespecialiseerd in en weten exact wat er nodig is om u de laagste rente te kunnen aanbieden. Heeft u momenteel leningen waarvoor u graag minder rente wilt betalen? Vul dan uw gegevens hieronder in en we zullen dan gaan berekenen wat de mogelijkheden voor u zijn.

Alle voordelen op een rij:

1
BEREKEN DE BESPARING OP UW HUIDIGE LENINGEN
U profiteert van de laagste rente:
Uw winkelmand is momenteel leeg.
Subtotaal 0.00
Totaal 0.00

Payment Method

Meest gestelde vragen:

Ja, het oversluiten van je lening is volledig gratis. Wij krijgen een provisie van de geldverstrekker en willen daarom niks te verdienen aan onze klanten.

Tijdens het advies wordt er gekeken naar je huidige lening(en) en bespreekt de financieel adviseur waar er kansen liggen om te besparen op jouw lening lasten of looptijd. Daarnaast kunnen meteen de verhoog en samenvoeg opties worden besproken.

Wanneer jij je gegevens achterlaat neemt een van onze financieel adviseurs telefonisch contact met je op. Vervolgens bekijken we jouw persoonlijke financiële situatie en gaan we voor je berekenen wat je kan besparen op je lening. We hebben enkele documenten van je nodig en vervolgens krijg je van ons een gratis offerte. Wij regelen alle administratieve zaken bij de bank en jij kan vervolgens genieten van je besparing. En het beste, het is helemaal gratis!

Sommige kredietverstrekkers hebben leningen uitgegeven tegen (te) hoge rentes. Vandaag de dag zijn er veel opties om te kiezen voor een lagere rente, zelfs voor je bestaande lening. Wij gaan op zoek naar de goedkoopste rente en zorgen ervoor dat je oude lening wordt afgelost, waardoor je kan genieten van het nieuwe lage rente percentage. En dat scheelt inderdaad honderden euro’s.

Er zijn ontzettend veel vaste lasten die je kan oversluiten. Consumenten kunnen hiermee honderden tot duizenden euro’s besparen. Bij Oversluiten.nl kan je naast je leningen ook je hypotheek of verzekeringen oversluiten. Maar denk ook zeker aan je energieleverancier, tv en internet abonnementen en je zorgpremie!

Heb je lopende codering bij het Bureau Krediet Registratie (BKR)? Dan kan je op dit moment helaas nog niet oversluiten via ons. Is je codering hersteld of afgemeld dan kan is een oversluiting soms wel mogelijk. Is je codering nog niet hersteld of afgemeld? Dan kan je jouw lening helaas niet oversluiten. Je kan nagaan of deze notering terecht is of niet. Indien je onterecht bent geregistreerd, kan je een verzoek tot correctie indienen bij de geldverstrekker van je oorspronkelijke lening.

Copyright © Alle rechten voorbehouden | Privacy Policy

Deze campagne is in opdracht van Lening.com, onderdeel van Finckers B.V. AFM vergunningnummer 12047091