Bent u ook "steenrijk" maar "geldarm"?
Profiteer van uw overwaarde!

Huiseigenaren in Nederland hebben een gemiddelde overwaarde van 175.000 euro op hun woning.


Er zijn zoveel mogelijkheden om een gedeelte daarvan voor eigen voordelen voor jezelf te benutten..


Het is tenslotte uw geld!

1
STAP 1
Uw situatie
2
STAP 2
Aanvullende informatie
1
Plaatshouder
Hypotheek aanvraag 2 × 1
-
+
22.50
Subtotaal 22.50
Totaal 22.50

Uw gegevens

  • Pay with cash upon delivery.

Profiteren van uw overwaarde
Waarschijnlijk herkent u het wel, op papier heeft u bezit want uw huis is grotendeels vrij van hypotheek, maar helaas kunt u niet over dit kapitaal beschikken omdat het geld vast zit in uw huis.


Veel senioren hebben een groot deel van hun vermogen in de stenen van hun huis zitten. Terwijl extra geld welkom is als aanvulling op het pensioen, een aanpassing aan de woning, schenking aan kinderen, geld voor zorg, een mooie reis of noem-maar-op. Het is tenslotte uw geld!


Wilt u een deel van dat vermogen in handen krijgen zonder te verhuizen? Dan biedt een overwaarde hypotheek wellicht uitkomst!

Als u ook wilt weten wat uw mogelijkheden zijn, laat ons dan het werk voor u doen. Wij berekenen en adviseren gratis en vrijblijvend hoe u het beste kan profiteren van uw overwaarde, gericht op uw doelen en wensen voor de toekomst.
Nieuwe regelgeving

Er komt een nieuw pensioenstelsel. Het nieuwe stelsel is meer gericht op de beurs. Dat is in het oude stelsel niet zo. In het nieuwe stelsel bepaalt de beleggingswinst hoe hoog je pensioen is. Je pensioen kan dus sneller stijgen, maar ook sneller dalen.


De groep die het meest door allerlei andere wijzigingen negatief geraakt word door dit nieuwe stelsel is de groep van 35 t/m 55 jaar. En nu al zijn er ook 55 plussers die hun lijfrente hebben moeten aanspreken dat eigenlijk voor pensioen bedoelt was.


In het nieuwe stelsel moet iedereen straks zijn eigen potje opbouwen. Er zijn meerdere mogelijkheden om wat meer financiële rust te krijgen door met je overwaarde je huidige pensioeninkomen direct aan te vullen of toekomstig pensioen minder risicovol te verhogen.

Verduurzamen

Extra rentekorting bij verduurzamen Waarde stijging woning van gem. 7,9% Investering voor jouw doelen en wensen Minder belasting in de nabije toekomst Voldoe alvast aan de komende wettelijke verplichtingen Directe verlaging lasten door flinke besparingen.

Investeren in vastgoed

Een woning voor uw familie in uw favoriete vakantieland? of een (beter) rendement opbouwen met vastgoed aankopen? Ook daar hebben wij heldere en mooie oplossingen voor.

Verhuisplannen?

Verhuisplannen? Wie al een hypotheek heeft kan de vastgelegde rente meeverhuizen.
Het is natuurlijk vooral interessant om je hypotheekrente mee te nemen als deze lager is dan bij een nieuwe hypotheek. En door de gestegen hypotheekrente is dat bij steeds meer huizenkopers het geval.

Overwaarde benutten

Veel huizenbezitters denken aan overwaarde opnemen. Om te verduurzamen van de woning, pensioen of inkomen te verhogen hun huidige maandlasten te verlagen of ermee te gaan investeren in bv vastgoed. Hier zijn nog altijd veel mogelijkheden, vaak zonder dat het je extra maandlasten oplevert.

Perspectief

Daarnaast is het goed om de hogere rentestand in perspectief te zien. De hypotheekrente is dan wel gestegen, maar historisch gezien nog altijd laag. In feite gaan we toe naar normalisatie.

Maak kennis met de professionals en check uw mogelijkheden

Deze aanbieders doen mee:

Privacybeleid       AFM: 12047702      Contact