Je woning verduurzamen zonder spaargeld te gebruiken? Gebruik je hypotheek!Meteen weten wat je (extra) kunt lenen?

1
STAP 1
Uw situatie
2
STAP 2
Aanvullende informatie
3
STAP 3
Uw gegevens
1
Plaatshouder
Hypotheek aanvraag × 1
-
+
18.00
Subtotaal 18.00
Totaal 18.00

  • Pay with cash upon delivery.

Waarom je woning verduurzamen met je hypotheek?
Je huis verduurzamen vergt natuurlijk een grote investering. Gelukkig verdien je de gemaakte kosten terug door je lagere energierekening. Bovendien zijn er ook allerlei subsidies beschikbaar om je woning te verbeteren. Zo kan je die kosten nog verder drukken. Maar hoe ga je die verduurzaming betalen? Veel Nederlanders passen de hypotheek aan om te kunnen investeren in het verduurzamen van de woning. De kosten zijn vaak een stuk lager dan de besparing op de energierekening. Wij adviseren je graag vrijblijvend over de financiële mogelijkheden.
Besparen op je energielasten

De verduurzaming van je woning is goed voor het milieu én voor je portemonnee. Door het energielabel van je woning te verbeteren wordt je huis meer waard. Bovendien bespaar je flink op je maandelijkse energielasten, hetgeen zeker met de huidige energieprijzen geen overbodige luxe zal zijn.

Beschikbare subsidies gebruiken

Met de investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) kunt u een vergoeding aanvragen voor investeringen zoals: spouwmuurisolatie; dakisolatie; dubbelglas, HR glas en triple glas; en vloerisolatie. De subsidie geldt alleen bij 2 of meer maatregelen. Dit geldt ook bij 1 grote aanpassing zoals: een warmtepomp; een zonneboiler; of aansluiting op een warmtenet.

Hoger hypotheekbedrag

Als je een woning koopt en van plan bent deze te verduurzamen, dan kun je een hoger hypotheekbedrag krijgen. Als je energiebesparende voorzieningen financiert, mag je tot 106 % (in plaats van 100 %) van de waarde van de woning lenen.
We rekenen graag voor je uit wat dit voor jou kan betekenen!

Deze aanbieders doen mee:

Bereken ook in een paar stappen wat je mogelijkheden zijn.

Privacybeleid       AFM: 12044965