De Vlaamse overheid biedt nu premies aan.

Grijp deze unieke kans! Met premies voor zonnepanelen verlaag uw kosten en verhoogt u uw  huiswaarde. Zonnepanelen leveren uw een directe besparing op uw energierekening. Mis deze kans niet en verbeter uw woning vandaag nog! Bespaar meer dan €2000,-! Laat geen geld liggen! Dit is uw kans om slim te investeren en te besparen.

KOMT U OOK HIERVOOR IN AANMERKING?

Vul onderstaande gegevens in en check of u in aanmerking komt.

house-energy-audit-efficient-consumption-invoice.jpg_s=1024x1024&w=is&k=20&c=LkB_TptrupIzWOcySa-PlM2V3mZQ1VeK0_0NMwxwbjI=

Rendement van zonnepanelen

Hoogwaardige zonnepanelen kunnen een rendement van meer dan 20% behalen. Het rendement kan variëren op basis van de locatie, de capaciteit van de panelen en de kwaliteit van de installatie.

golden house model with Solar panels on the roof and The euro currency symbol put on the solar panel surface. sustainable energy concept, save money, wealth, and reduce global warming.3D render

Kosten van zonnepanelen

De kosten van zonnepanelen zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type panelen, het vermogen, de installatiekosten en eventuele subsidieprogramma’s. Over het algemeen zijn de kosten de afgelopen jaren gedaald, waardoor zonnepanelen steeds betaalbaarder worden.

Terugverdientijd

Terugverdientijd

De terugverdientijd van zonnepanelen varieert, maar gemiddeld ligt deze tussen de 6 en 10 jaar. Na deze periode begin je echt te profiteren van gratis en groene energie.

Installatie en onderhoud

Professionele installatie

Het installeren van zonnepanelen moet altijd worden gedaan door een professioneel team om ervoor te zorgen dat ze correct worden geïnstalleerd en optimaal functioneren.

Periodiek reinigen

Regelmatige reiniging van de panelen verhoogt de efficiëntie en verlengt de levensduur.

Onderhoudscontroles

Laat regelmatig een onderhoudscontrole uitvoeren om ervoor te zorgen dat alle onderdelen goed werken. Dit voorkomt eventuele problemen en verlengt de levensduur van de panelen.