Lekker koel in de zomer en goedkoop warm in de winter!

Er zijn nogal wat voordelen die met een airco komen. De belangrijkste is nog steeds dat wanneer het erg warm is buiten en daardoor ook binnen, u een ruimte makkelijk en snel kunt koelen. Dit maakt het wonen, werken en slapen een stuk prettiger. Naast dat de lucht wordt gekoeld, wordt deze ook ontvochtigt en gefilterd.

 

Er zijn airco’s die naast koelen ook kunnen verwarmen, zoals bij split airco’s het geval is. Dit kan erg fijn zijn in de winter wanneer u maar 1 ruimte wilt verwarmen. Op deze manier hoeft u niet alle ruimtes met een centrale verwarming te verwarmen en dat scheelt veel geld!

 

Er zijn zowel particulieren als bedrijven die sceptisch zijn over een airco. Een veel gehoorde reden hiervoor is dat de elektriciteitskosten te hoog zouden zijn in verhouding tot de voordelen.

 

Dat is echter enorm achterhaald omdat moderne airco’s wel een acceptabel energieverbruik hebben. Een echt goede airco heeft namelijk een zuinig energielabel en daarvan zijn de elektriciteitskosten minimaal. De verkoelende lucht is heerlijk en wanneer u eenmaal een airconditioning heeft, wilt u deze nooit meer kwijt.

Vul hier uw gegevens in voor meer informatie

Step 1 of 2